You are here: Home

Εταιρικό προφίλ

Το εργοστάσιοΗ Han Α.Ε. αποτελεί ιστορική συνέχεια της Β. Χανδρινός & Υιοί Ο.Ε. που ιδρύθηκε από τον Βασίλειο Χανδρινό το 1989. Με κύρια χαρακτηριστικά μας την ευελιξία, την ανταγωνιστικότητα, την συνέπεια και πρωταρχικό στόχο την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας, για περισσότερα από τριάντα χρόνια αγωνιζόμαστε υπεύθυνα, να διατηρήσουμε ζωντανή αλλά και σε υψηλά επίπεδα την Ελληνική παραγωγή.

 

Αντικείμενο της δραστηριότητάς μας το "non woven", ένα υλικό με ευρύ φάσμα εφαρμογών στην σύγχρονη πραγματικότητα. Αποτέλεσμα μελετών, προηγμένης τεχνολογίας και φιλικό προς το περιβάλλον, το "non woven" προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές προτάσεις σχεδόν για κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Από τις κατασκευές και τις μονώσεις, στην φροντίδα και την προσωπική υγιεινή. Από τις αγροτικές καλλιέργειες στην ατομική προστασία ή τις εικαστικές επεμβάσεις και την μόδα, το υλικό μας αποδεικνύει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του και την σπουδαία δυναμική του. 
Αρχικά η επιχείρηση λειτούργησε σε ιδιόκτητους χώρους 1500 τετραγωνικών μέτρων στην Αθήνα και το Περιστέρι. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όμως τα προϊόντα και οι επιλογές της εταιρείας έτυχαν της ευρείας αποδοχής της αγοράς. Η συνέπεια αυτή που κάθε άλλο παρά τυχαία υπήρξε, είχε σαν αποτέλεσμα την σταδιακή αύξηση των πωλήσεων. Με την πάροδο των ετών η εταιρεία μας, συνέχισε την ανοδική της πορεία αλλά ήταν πλέον ορατή η ανάγκη για αύξηση σε πόρους, δηλαδή σε χώρους παραγωγής, εξοπλισμού και ανθρώπινου δυναμικού. Το 2005 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου Αυλίδας, στο 68ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας,  όπου και λειτουργεί απρόσκοπτα μέχρι σήμερα. Είναι εξοπλισμένη πλήρως με σύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο  προσωπικό και διαθέτει μεταφορικά μέσα για την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων της, επαρκείς χώρους παραγωγής, καθώς και άρτια οργάνωση.
Αποτελεί βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Ιατρικών Ομίλων της χώρας και διαθέτει ένα αξιόλογο δίκτυο πώλησης σε εμπόρους και επαγγελματίες των παρακάτω αναφερθέντων αντικειμένων δραστηριότητας, σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.
Στη χρονική διάρκεια των 30 και πλέον ετών ζωής της, η Ηan εξελίχθηκε τόσο στην εμπορία του non woven ως πρώτη ύλη σε ποικίλους χώρους (ατομική υγιεινή, στρώματα, έπιπλα, συσκευασία, διαφήμιση), όσο και στην παραγωγή και διάθεση εφαρμογών του. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την κατασκευή αναλώσιμων ειδών για ιατρική χρήση (από ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ασθενείς και επισκέπτες), για την αισθητική (από προσωπικό και πελάτες), για χώρους μαζικής εστίασης και εκδηλώσεων, για ανθοπωλεία κ.τ.λ. Παράλληλα διεύρυνε σταδιακά τη γκάμα των ειδών της, με εισαγωγές από πιστοποιημένους οίκους του εξωτερικού, προσθέτοντας ποικιλία επιλογών και προτάσεων για τους συνεργάτες της.
Οι προμηθευτές της, τόσο των πρώτων υλών όσο και των ετοίμων προϊόντων,  βρίσκονται σήμερα ανάμεσα στις καλύτερες βιομηχανικές μονάδες παγκοσμίως.  
Από το 2008 στις παραπάνω ιδιαίτερα επιτυχημένες επιλογές, προστέθηκε μια επιπλέον εξαιρετική συνεργασία. Στα πλαίσια της τελευταίας, η ΗΑΝ ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση στα Ελληνικά Νοσοκομεία, Διαγνωστικά Κέντρα και Κλινικές, Ιατρούς και ιδιώτες, των προϊόντων της Γερμανικής Εταιρείας BOSCH & SOHN (boso). Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ακριβή και ποιοτικά όργανα διάγνωσης, μέτρησης της πίεσης, της θερμοκρασίας, του βάρους κ.τ.λ.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις μας και από τους χώρους παραγωγής και αποθήκευσης

 
Powered by FRIKTORIA